PRESENTKORT

Det absolut enklaste och mest tidseffektiva sättet att få uppleva fritt fall är genom att hoppa tandem tillsammans med en instruktör. Genom dennes försorg får du helt enkelt hänga med på en resa du aldrig kommer glömma. Under cirka en timmes tid kommer du få en inblick i fallskärmsvärlden, och full förståelse för varför någon frivilligt väljer att slänga sig ut från ett flygplan.

Då de flesta som utför ett tandemhopp avser att endast göra ett eller ett fåtal hopp under sin livstid rekommenderar vi starkt att man väljer till tjänsten att få det hela dokumenterat av en av våra erfarna videofotografer. I priset ingår en redigerad film med klipp från hela vistelsen ute på fältet, inklusive genomgång av instruktör, flygfärd, uthopp med tillhörande frifall och slutligen landningen. Dessutom ingår det en mängd med högupplösta stillbilder i utskriftskvalitet. Film brukar även vara populärt att kunna visa för familj och vänner och på så sätt göra dem mer delaktiga i den fantastiska upplevelsen. Finns det inte på bild har det aldrig hänt... 

Från och med den här säsongen kan vi även erbjuda det ultimata tillägget för den som verkligen vill känna på hur det är att vara fallskärmshoppare på riktigt: Möjligheten att själv få utlösa fallskärmen när det är dags! Närmare "The real deal" kommer man inte!
Pga tekniska begränsningar på vår utrustning så ber vi dig som väger över 100kg och eller med ett BMI över 35 att ringa oss på telefonnummer 0735-677265 för konsultation innan bokning.

Pris endast hopp: 2900:-
Få upplevelsen förevigad av frifallsfilmare: 1200:-
Få möjligheten att själv utlösa fallskärmen: 250:-

Du kommer efter beställning få ett mail med betalningsanvisningar.