Redo att gå ett steg längre?

Har du gjort ett tandemhopp och känner att du vill ha mer? Eller har du kanske som en blixt från klar himmel blivit skänkt insikten om att själv hoppa från ett flygplan är "the shit" och att det inte finns några alternativ till att bara göra det?  Vilket det än är så kan du förverkliga drömmen hos oss.

Genom att gå en fallskärmskurs så får du alla de kunskaper och verktyg du behöver för att på ett säkert sätt hoppa fallskärm. Innan första hoppet genomför du en teoridel på sammanlagt 30 timmar som innefattar bland annat saker som fallskärmens uppbyggnad och packning, aerodynamik, flyga sin fallskärm samt frifallets alla delar så som frifallsprogram, höjdmedvetenhet och utlösning av fallskärm. Vi fäster även särskild vikt vid hantering av oväntade situationer och nödförfaranden.

När du väl kommer igång och hoppar så följer du en stegringsplan medmer och mer innehållsrika program ju längre du kommer. Från att vid de tre första hoppen eskorteras av två instruktörer, ska du på hopp fyra- sju hoppa med enbart en instruktör. På det tre sista hoppen, åtta, nio och tio så genomför du programen utan någon instruktör i luften med dig. Sen är det klart! Det tar bara tio hopp att bli del av vår familj, hur svårt kan det vara?

I kursen ingår allt du behöver för kurs, samt ett års medlemskap i klubben samt förbundet.

Pris 2019: 16 500:-
 

Årets kurser 2019:
Vårkursen(Helg):                      Avslutad
Sommarkursen(Heldagar):       Avslutad
Sensommarkursen(2):         Avslutad
Vinterkursen: 1-7 januari går planet till Spanien, innan dess teori i Sverige!!

Börja din resa mot molnen här: